Update Coronavirus

Gewijzigd 16-12-2021

Wij dragen onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige en gezonde leeromgeving, ook in deze tijd van corona. Vakmedianet neemt de gezondheid en veiligheid van deelnemers en medewerkers uiterst serieus. Voor alle opleidingen en evenementen volgen wij de strikte richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Zo zorgen wij voor een veilige leeromgeving

 • Wij houden ons aan de Covid-19 normen die zijn vastgesteld door de overheid.
 • Desinfecterende handgel is aanwezig en/of de mogelijkheid handen te wassen.
 • Catering is volgens de Covid-19 normen die zijn vastgesteld door de overheid.
 • Alleen deelnemers zonder gezondheidsklachten worden toegelaten. Controle is op basis van advies van de overheid/RIVM.

Toegangsbewijs verplicht

De locaties waar onze events, opleidingen en trainingen gegeven worden moeten van de overheid vanaf 25 september vragen om een geldig coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je bij de ingang een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via testen voor toegang moet kunnen tonen via de CoronaCheck-app, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Je privacy is daarbij gewaarborgd. Je gegevens worden niet opgeslagen en alleen gebruikt voor controle van het bewijs. Heb je geen (werkende) smartphone, dan kun je een coronatoegangsbewijs maken en uitprinten via coronacheck.nl.

Gratis testen via testenvoortoegang

Ben je (nog) niet volledig gevaccineerd of kun je geen herstelbewijs laten zien, maak dan een gratis testafspraak via testenvoortoegang (zie ook de infographic onderaan dit bericht):

 1. Ga naar testenvoortoegang
 2. Ga naar ‘maak een afspraak’
 3. Selecteer bij ‘kies activiteit’ voor ‘overige binnenactiviteit’
 4. Kies bij de datum en het tijdstip van je training of opleiding.
 5. Vervolgens kun je jouw testlocatie en -tijdstip kiezen (altijd binnen 24 uur voor aanvang van de training), je gegevens invullen en je afspraak bevestigen.

Na de test kun je dan een coronatestbewijs aanmaken in de CoronaCheck-app. Deze toon je bij binnenkomst bij de locatie, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Je privacy is altijd beschermd. Je gegevens worden niet opgeslagen en worden alleen gebruikt voor controle van het bewijs.

Handhaving door locatie

De uitbater van de horecagelegenheid cq evenementenlocatie doet de handhaving. De gemeente kan controleren of de uitbater goed handhaaft. Vakmedianet speelt daar verder geen rol in.

Contact

 • Bij inschrijving na 25-09-2021 ga je tijdens het inschrijfproces akkoord met de huidige geldende coronamaatregelen en dus de verplichte overhandiging van het toegansbewijs. Na inschrijving gelden de algemene annuleringsvoorwaarden die je hier kan nalezen.
 • Heb je je voor 25-09-2021 ingeschreven dan heb je van ons informatie per e-mail ontvangen. In het geval dat je niet kunt of wilt voldoen aan de verplichting om bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te tonen, neem dan contact met ons op. We kijken dan of bijvoorbeeld online deelname mogelijk is of dat je deelname wordt doorgeschoven naar een event/opleiding in 2022.

Neem contact met ons op via registratie@vakmedianet.nl.

 

 *Bron: Rijksoverheid